Home

jun 8, 2020

Maatregelen coronavirus!


Ongetwijfeld heeft u in het nieuws al een en ander vernomen. Volgend op de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) informeren wij als volgt:


Geachte gasten,

Ongetwijfeld heeft u in het nieuws al een en ander vernomen. Volgend op de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) informeren wij als volgt: 

    -  U kunt in ons restaurant komen eten (reserveren verplicht!) en natuurlijk ook  eten afhalen. Bezorgen is echter niet mogelijk. 

    -  Afhalen is mogelijk vanaf 16:00 - 20:00 uur.

De gezondheid van onze gasten en medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus neemt ons restaurant additionele preventieve maatregelen die zijn gebaseerd op de adviezen en maatregelen van het RIVM en de overheid:

    -  U kunt nog steeds de bestellingen fysiek in ons restaurant plaatsen. Doordat de regering adviseert om drukte te vermijden, verzoeken wij u de bestellingen telefonisch door te geven.

    - Probeer zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden (1,5 meter). Voorlopig maximaal 30 personen (excl. de medewerkers) tegelijk in het restaurant. Het is raadzaam om (bij mooi weer) buiten te wachten bij  af halen.  

    -  Betalen gaat bij voorkeur via PIN. Een eventuele contante betaling zal zonder handcontact plaatsvinden. Leg het geld op de toonbank.

    -  Maak alstublieft gebruik van de desinfecterende handgel bij binnenkomst en vóór het intoetsen van uw pincode. De handgels staan bij de voordeur en naast het pinapparaat.

Deze maatregelen gelden in elk geval tot en met het moment waarop door de bevoegde instanties anders wordt beslist. 

Bij drukte kan de wachttijd langer zijn dan gewoonlijk. Bovendien is het mogelijk dat de bestellingen niet op de afgesproken tijd klaar staan. Wij zullen ons uiterste best doen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wij hopen op uw begrip tijdens deze zeer buitengewone situatie. Hiervoor alvast hartelijk dank.

Copyright © 2013-2021 Chinese Muur Zelhem